3.10.2014

Dekorering på NHOs årskonferanse

Min ungdomsbedrift Flowerlicious UB fikk oppdrag av NHO å dekorere scenen til deres store årskonferanse. Konferansen handla om læringslivet fra man er barn til voksen. Les mer om NHOs årkonferanse her. Konferansen var tirsdag 4. mars.

Vi satt oss først ned og skissa ulike skisser med forslag til scenedekor. 



Til slutt kom vi fram til den beste løsningen som stod i best samsvar med konferansen. Vi fikk desverre litt dårlig tid, så jeg rakk ikke å ta noen bilder underveis. Men slik ble det ferdige resultatet på scenen:


Som dere kan se så sprayet vi krøllpil-kvister i sølvfarge. Dette ga utrolig bra effekt fra både nært og fjernt hold. Videre brukte vi limegrønn Anthurium, oransje Germini, oransj Løvmunn, lilla Allium og oransj sisalhår.


Under konferansen var det flere ungdomsbedrifter som stod på stand så både publikum på konferansen og elever på Drammen Vgs fikk se på og snakke med i pausene. Kokkelinja på Åssiden Vgs stod for mat og vi stod for dekorering. Det var også stands for service og samferdsel, møbelsnekkerlinja,  forskerlinja og Dream Capture UB for fotografi.

Her er bilder fra standen:



Vi stod også og lagde noen buketter for å skape nysgjerrighet blant publikum og for å vise kompetanse innen blomsterdekoratørfaget. 

Alt i alt hadde vi en kjempefin dag der vi fikk snakke med nye kunder og promotere for bedriften og for linja. Vi lærte mye av denne dagen og er stolte av at vi fikk på oss oppdraget!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar